Stora valmöjligheter med sprinter 516

av | 21 Augusti, 2022

En sprinter 516 buss, är en buss ni kan anpassa på det sätt ni önskar. Om ni är ute efter en sprinter 516, så kan ni vända er till Svenska EA bussar. Denna sprinter-buss går att anpassa till:

  • Skolbuss
  • Färdtjänst
  • Beställningstrafik

Ni kan med detta företag få en buss byggd så att den passar det ändamål ni har med den. För att era önskemål ska kunna tillgodoses så använder sig Svenska EA bussar av flera av Europas bästa bussfabriker.

Med denna buss kan ni få upp till 23 sittplatser totalt. Det går även att kombinera den med upp till sex rullstolsplatser, eller bår.

MB Sprinter Line, 516 och 517

Sprinter 516 är numera en 517 CDI. Denna buss har nya och förbättrade drivlinor som även är tystare och bränslesnålare. Bussen går som sagt att anpassas och byggas på det sätt som ni vill ha den. Det finns även andra modeller av Sprinter samt att de även har märken som till exempelvis Iveco.

Med en sprinter finns det många bra valmöjligheter. Det är möjligt att göra flera flexibla byggnationer för olika ändamål.

Satsa på en bra buss med rätt anpassningar

Hos Svenska EA bussar finns det idag både nya bussar och begagnade bussar. De har linjebussar, skolbussar samt andra sorters bussar. Själva företaget i sig, det grundades i Hjo, 1982. Det av Gunnar Jansson. Från början låg fokus på att importera samt sälja tyska bussar av märket Ernst Auwärter. Om ni är intresserad av att veta mer om företaget eller mer om deras olika bussar, se då till att kika in på deras hemsida.